Vereniging zonnelust

Waar niets moet en veel mag

over ons

Naturistenvereniging ZONNELUST bestaat uit leden en begunstigers van alle leeftijden,

Ons mooie terrein “de VAARSELHOF” wordt door de leden zelf onderhouden, met onder andere een zwemvijver met een klein strandje en een apart ondiep deel voor de kinderen.

Iedereen zoekt zo zijn eigen plekje op de ruime ligweide, soms met een boek in de schaduw soms lekker in de zon. Is dat te lui? Dan is er altijd nog Petanque, een tafeltennistafel, of een andere activiteit.

KINDVRIENDELIJK

Behalve de zwemvijver is er voor de kinderen een kinderhut met speelgoed en tekenspullen. Er zijn schommels en een trampoline. We zien de kinderen ‘na een dagje Zonnelust dan ook moe en tevreden naar huis gaan.

VERENIGINGSLEVEN

Tijdens het seizoen drinken wij in de weekenden gezamenlijk koffie of thee aan lange tafels op het terras. Een goed moment om naar elkaars verhalen te luisteren of om de laatste nieuwtjes door te nemen. Maar ook buiten het seizoen kunnen de leden en begunstigers elkaar ontmoeten tijdens de saunasessies, genietend van de warmte in de kleine gezellige sauna.

We vinden het leuk als je aanschuift, maar heb je daar geen behoefte aan is dat ook helemaal prima.

prettig bloot

Vooral voor bezoekers van naturistencampings is ‘Prettig bloot’ een belangrijke aanduiding. Het zegt iets over de wijze waarop mensen met elkaar omgaan, welke normen en waarden gelden op het terrein en vooral dat je er op een relaxte en prettige manier bloot kunt recreëren.

Interesse?

Heeft u belangstelling om een kijkje te nemen op ons terrein of meer wilt weten omtrent het reilen en zeilen van onze vereniging en eventueel lidmaatschap, neem dan telefonisch (tel. 0493-490860) of via bestuur@zonnelust.nl contact met ons op.