Ga naar de inhoud

Vereniging zonnelust

Waar niets moet en veel mag

over ons

Naturistenvereniging ZONNELUST bestaat uit leden en begunstigers van alle leeftijden,

Ons mooie terrein “de VAARSELHOF” wordt door de leden zelf onderhouden, met onder andere een zwemvijver met een klein strandje en een apart ondiep deel voor de kinderen.

Iedereen zoekt zo zijn eigen plekje op de ruime ligweide, soms met een boek in de schaduw soms lekker in de zon. Is dat te lui? Dan is er altijd nog Petanque, een tafeltennistafel, of een andere activiteit.

KINDVRIENDELIJK

Behalve de zwemvijver is er voor de kinderen een kinderhut met speelgoed en tekenspullen. Er zijn schommels en een trampoline. We zien de kinderen ‘na een dagje Zonnelust dan ook moe en tevreden naar huis gaan.

VERENIGINGSLEVEN

Tijdens het seizoen drinken wij in de weekenden gezamenlijk koffie of thee aan lange tafels op het terras. Een goed moment om naar elkaars verhalen te luisteren of om de laatste nieuwtjes door te nemen. Maar ook buiten het seizoen kunnen de leden en begunstigers elkaar ontmoeten tijdens de saunasessies, genietend van de warmte in de kleine gezellige sauna.

We vinden het leuk als je aanschuift, maar heb je daar geen behoefte aan is dat ook helemaal prima.

prettig bloot

Bij Zonnelust prijkt het Prettig Bloot-label aan de muur. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie mag verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer. Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Interesse?

Heeft u belangstelling om een kijkje te nemen op ons terrein of meer wilt weten omtrent het reilen en zeilen van onze vereniging en eventueel lidmaatschap, neem dan telefonisch (tel. 0493-490860) of via bestuur@zonnelust.nl contact met ons op.